Naše najmenšie ratolesti si zaslúžia len to najlepšie! Pri plánovaní detských zástien sme preto brali ohľad na ich bezpečnosť, praktickosť použitých materiálov a samozrejme hravé vzory, ktoré ich potešia.

Tento článok Ti prinesie praktické informácie o tom, ako sa detské zásteny vyrábajú, z akých vzorov si môžeš vybrať a ako sa o zástenu starať.

Bezpečnosť je prvoradá!

Základom našich zástenových modulov je tvrdený polyester. Polyester pokrýva vatelínová výplň, ktorá je pokrytá finálnou vrstvou tkaniny. Pri výrobe nepoužívame žiadne lepidlá, žiadnu chémiu. Vďaka základu je zástena ľahká, nehrozí žiadny úraz a ani ju netreba zložito montovať.

Pri deťoch myslíme na to, že sa o zástenu opierajú, dotýkajú sa jej, preto sme aj voľby materiálu prispôsobili. Na výrobu detských zástien sú najvhodnejšie minky a zamatové látky, ktoré sú hebké, príjemné na dotyk a ani ich údržba nie je náročná.

Čo zásteny dokážu?

1. Ochránia detskú hlavičku pre údermi o stenu,

2. Stenu zahrejú, k zástene sa môžu príjemne pritúliť,

3. Majú výbornú akusticko izolačnú schopnosť,

4. Montáž je veľmi jednoduchá, nevyžaduje žiadne vŕtanie, ani klince. Moduly sa na stenu lepia obojstrannou lepiacou páskou, ktoré sú súčasťou našej ponuky,

5. V ponuke nájdeš niekoľko modulov, ktorými si hravo vyskladáš zástenu snov.

Zamatová víla

Dievčenský modul, ktorý sa teší veľkej obľube. Je vyrobený zo zamatu, ktorý je na dotyk hrejivý a hebký. Na module prevládajú jemné farby, ktoré sú ľahko kombinovateľné. Napríklad s pudrovou, smotanovou, pieskovou alebo staroružovou.

Zamatoví roboti

Chlapčenská verzia zástenového modulu s vílami. Vďaka jemným farbám, sa výborne hodí napríklad k pieskovej minky, k tmavomodrému zamatu, alebo dokonca k hnedému zamatu. 

Romantické srnky

Jediná z detských zástien, ktorá je vyrobená z nepremokavého polyesteru. Polyester síce nie je hebký a hrejivý, ale disponuje ľahkou údržbou. Stačí ho pretrieť vlhkou handrou, tým sa rýchlo zbavíš čokoládových odtlačkov. Polyester je fajn kombinovať napríklad s koženkou.

Prečítajte si naše články:

Ako kombinovať farby

Nechaj sa inšpirovať