Chlapčenská dino zástena

Chlapci a dinosaury idú ruka v ruke, pri výbere bola voľba vzoru jednoznačná. Pri tvorbe dino zástien sme predovšetkým mysleli na praktickosť. Ide predsa o deti, navyše o chlapcov. Chlapčenskú zástenu sme pripravili z bezúdržbových materiálov, medzi ktorými nájdeš:

  • hebkú minky vo farbe vojensky zelenej, tmavohnedej, prípadne tmavosivej,
  • nepremokavý polyester, ktorý sa používa predovšetkým na interiérové čalúnenie. Ide o materiál s trvácnou farebnosťou, nepremokavý, pevný a nezničiteľný,
  • šušťakovinu s ozdobným štepovaním a s dino vzorom. Materiál sa zvyčajne používa na výrobu zimného oblečenia, pričom výborne odoláva vlhkosti a rýchlo sa suší.

Sú Beewall zásteny pre deti bezpečné?

Odpoveď je, jednoznačne áno. Dokonca sú vyslovene vhodné, pretože zabránia neželaným úderom hlavy o stenu. Pokiaľ ide o samotné zloženie zásteny, vyzerá to nasledovne:

  1. základ každej zásteny tvorí tvrdený polyester hrúbky 10mm,
  2. nasleduje vrstva vatelínu, inak známeho ako polyesterové rúno s gramážou 300g a hrúbkou 30mm,
  3. vatelín je obalený samotným materiálom, o ktorom už bola reč. Voľba padla väčšinou na minky v rôznych farebných prevedeniach,
  4. zadná strana zásteny je prekrytá obyčajným papierom. 

Aké tvary zásteny si môžeš vybrať?

V ponuke iné tvary, než sú šesťuholníky pravdepodobne nenájdeš. To však neznamená, že zástena nemôže mať iný tvar. Samozrejme môže a smelo nám napíš. Poradíme si s akýmikoľvek tvarmi.

Ponuku detskej zásteny neustále aktualizujeme, plánujeme a postupne uverejňujeme. Ak máš záujem o iný vzor, daj nám vedieť a našu ponuku budeme s radosťou ďalej rozširovať. 

    Dôležité odkazy